НАШИТЕ ПРОДУКТИ

COLLAGENA Rose Essential носи в себе си силата на уникалната комбинация на Български Колаген Хидролизат, БИО розова вода и емблематичното и познато на цял свят – розово масло. Цялата козметична серия работи за поддържането на здрава и красива кожа, а терапевтичния аромат на продуктите очарова всеки, който обича уханието на рози.

COLLAGENA x Alexandrina – първата колаборация на COLLAGENA с бюти блогър и инфлуенсър – Александрина Станева, администрираща група във фейсбук с над 70 000 активни последователи – Ретиноиди | Съвети, рутина, продукти. Заедно търсим пътя към естествената красота с професионална грижа за кожата и споделяме опит и познания.

COLLAGENA Хранителни добавки с хидролизиран колаген и растителен пробиотик.

COLLAGENA Pure събира в себе си научен подход и патентовани съставки, 30 години опит в създаването на козметика и високо ниво на професионализъм и експертност. Уникалната биологична характеристика на продуктите предлага решения за всички индивидуални нужди. Серията е ангажирана да направи живота по-красив и съобразен с природата и растителните съставки.

COLLAGENA Hair Complex – интензивният интерес към новите тенденции и работещи продукти за коса, които освен полезни да бъдат и достъпни, пораждат идеята за серията Hair Complex, която е и природосъобразна в напълно рециклирани опаковки. Всеки ще намери своята идеална грижа за косата, която да отговаря напълно на неговите нужди и да решава всички проблеми.

GOODLY – високоефективна грижа, събираща любими и доказано работещи активни съствавки, и дерматологичи открития в грижата за кожата. Ключовите съставки на продуктите са Витамин C, пептиди, серамиди и още.

COLLAGENA Codè е високоефективна и бюджетна серия, която бързо се превърна в бестселър. Предпазва от стареене, покрива нуждите на всички типове кожа. COLLAGENA Codè се състои от интелигентни козметични продукти, които са фокусирани да решават конкретни проблеми.

COLLAGENA Solution се състои от интелигентни козметични продукти, които са фокусирани да решават конкретни проблеми.

COLLAGENA Naturalis е една от най-утвърдените и разпознаваеми серии на марката. Автентичността  е запазена повече от 12 години с формули, помагащи за подсилване, възстановяване и регенериране на защитната бариера на кожата.

COLLAGENA Body Line е козметична серия за тяло, която работи за поддържането на здрава и красива кожа, а терапевтичния ефект със силно дрениращо, детоксикиращо и намаляващо обиколките действие, очарова всеки, който избере продуктите за съюзник в борбата със сантиметрите и „портокаловата“ кожа.

COLLAGENA Solis е серия за тяло с иновативни продукти, спомагащи по-бързото и по-здравословно придобиване на тен. Формулите са с висококачествени активни съставки, прецизно подбрани масла, работещи натурални екстракти и най-ново поколение минерални слънцезащитни филтри. 

COLLAGENA Handmade е малка серия ръчно създадени продукти без агресивни измивни агенти за почистване на кожата на лицето. Формулите са изключително прецизно формулирани, така че да подобрят състоянието на хората с чувствителна, мазна и суха кожа.

COLLAGENA Intim е интимна хигиена за всички жени и мъже, които искат да се чувстват свежи, чисти и уверени през целия ден. Измивните продукти са отлична профилактика при интимен дискомфорт или инфекции.