Добре дошли в официалния сайт на Collagena.bg


Мисия:

Ние в Collagena.bg подобряваме качеството на живот на нашите клиенти, като предлагаме продукти за красота изчистени от вредните химикали, влагани в масовото производство на козметика.


Визия:

Нашата визия е клиентите ни да са максимално информирани, за да могат да направят правилния избор при покупката на продукти за грижа за здравето.


Здравето:

Истинските натурални продукти са по-добри за вашето тяло. Затова ние в Collagena.bg  предлагаме само и единствено натурални продукти. Всички продукти са тествани и отговарят на нашите стриктни критерии.


Околна среда:

Нито един продукт, който продаване не е тестван върху животни. Ние считаме, че тестването на всякакъв вид продукти върху животни е престъпление.


За продуктите:

Collagena R+M Класика за всички времена. Специализираните серии за ежедневна грижа за кожата и косата покриват изискванията за висша луксозна козметика, като гарантират максимално здравето на кожата и съхраняват нейната естествена красота. Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на международните стандарти. Всички продукти за кожата съдържат чист колаген – 99.5%, в активна форма за дълбочинно въздействие. Защо точно колаген? Природата е изградила нашата кожа от голаген – приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на страреене на кожата. Продуктите съдържат минимално количество консерванти, подбрани и тествани индивидуално според състава им в Nipa Laboratory, в Англия и са с клинично доказана безвредност и ефективност. Изборът на хипоалергенна парфюмна композиция е извършен в Швейцария.

Част от нашите награди

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]